Team US F1

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi

Téam US F1 mangrupa salah sahiji tim balap anu turut serta dina ajang balap Formula 1. Tim ieu mangrupa salah sahiji tim enggal anu direncanakeun bakalan ngamimiti debutna di taun 2010. Basis tim ieu aya di Charlotte, North Carolina, Amerika Serikat. Kumargi demi efisiensi, rencanana tim ieu bakal ngawangun markas enggal di Eropa, tepatna di daerah Motorland Aregon, Spanyol.

Bos tim ieu nyaéta tilas bos tim Ligier F1, Ken Anderson, dibantos ku wartawan senior majalah F1 Racing anu pernah didamel sabagai humas tim Ferrari sareng Williams, Peter Windsor. Pamasok mesin tim ieu direncanakeun ti pabrikan Cosworth. Keur pembalap, Anderson ngarencanakeun yén tim ieu bakal nganggo dua pembalap asli ti Amerika.

Tumbu kaluar[édit | édit sumber]