Flexi

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
(dialihkeun ti TelkomFlexi)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

TelkomFlexi nyaéta salah sahiji produk telepon fixed wireless FWA anu dikaluarkeun ku PT Telekomunikasi Indonesia, Tbk. Produk ieu leuwih dipikawanoh minangka "Flexi".

Pranala luar[édit | édit sumber]


Telecom-icon.svg