The Carpenters

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
The Carpenters
The Carpenters dina taun 1972
Profil
AsalDowney, USA
AliranPop
soft rock
LébelA&M Records
Maén diThe Richard Carpenter Trio, Spectrum
Ramatlokacarpentersofficial.com
Baréto anggota ti
Richard Carpenter
Karen Carpenter

The Carpenters nyaéta hiji grup musik ti Amérika Sarikat. Anggota-anggotana Richard Carpenter jeung Karen Carpenter.

Dibentuk di Downey 1968. Grup musik ieu ka asup kana rupi musik pop

Nulis.jpg



Nulis.jpg