The Doors

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
The Doors
The Doors dina taun 1968
Profil
AsalLos Angeles, USA
AliranPsychedelic rock
LébelElektra Records, Rhino
Ramatlokathedoors.com
Baréto anggota ti
Jim Morrison
Ray Manzarek
Robby Krieger
John Densmore

The Doors nyaéta hiji grup musik ti Amérika Sarikat. Anggota-anggotana Jim Morrison, Ray Manzarek, Robby Krieger jeung John Densmore.

Dibentuk di Los Angeles juni 1965. Grup musik ieu ka asup kana rupi musik rock

Nulis.jpg



Nulis.jpg