The Fox and the Hound

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
The Fox and the Hound
Sutradara
Produser
Sajarah ku
Béntang
MusisiBuddy Baker
Éditor
  • James Melton
  • Jim Koford
Produksi
company
DistributorBuena Vista Distribution
Tanggal rilis
  • 10 Juli 1981 (1981-07-10)
Running time
83 menit
NagaraAmérika Sarikat
BasaInggris
Anggaran$12 juta
Box office$63.5 juta[1]

The Fox and the Hound nyaeta salah sahiji pilem animasi anu diproduksi ku Walt Disney Productions jeung didistribusikeun ka bioskop ku Buena Vista Distribution pada tanggal 10 Juli 1981 di Amérika Sarikat.

Referensi[édit | édit sumber]

  1. "The Fox and the Hound (1981)". Box Office Mojo. Diakses tanggal September 20, 2008. 


Nulis.jpg