Lompat ke isi

The Jungle Book (pilem 1967)

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
The Jungle Book
SutradaraWolfgang Reitherman
ProduserWalt Disney
Sajarah ku
Béntang
NaratorSebastian Cabot
MusisiGeorge Bruns
Éditor
  • Tom Acosta
  • Norman Carlisle
Produksi
company
DistributorBuena Vista Distribution
Tanggal rilis
  • 18 Oktober 1967 (1967-10-18)
Running time
78 minutes
NagaraUnited States
BasaEnglish
Anggaran$4 million
Box office$378 million

The Jungle Book nyaeta salah sahiji film animasi anu diproduksi ku Walt Disney jeung didistribusikeun ka bioskop ku Buena Vista Distribution judul sejenna dina kumpulan téh Alice in Wonderland, Peter Pan, One Hundred and One Dalmatians, Mary Poppins, The Sword in the Stone, Robin Hood, The Many Adventures of Winnie the Pooh, The Great Mouse Detective, Pocahontas, jeung Tarzan.

Referensi[édit | édit sumber]