The Rose of Versailles

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi

Citakan:Manga The Rose of Versailles (ベルサイユのばら Berusaiyu no bara) mangrupa hiji manga beunang Riyoko Ikeda nu kahiji medal dina taun 1973. Manga ieu miboga latar dina ahir abad ka-18 nalika awal révolusi Perancis. Inohong utama ti komik ieu nyaéta putri bangsawan Oscar Francois de Jarjayes nu ti basa leutikna diajar ku bapana ku cara militér. Tugas ti Oscar nyaéta ngalindungan Ratu Antoinette.

Tumbu kaluar[édit | édit sumber]