Tim Krikét Nasional Papua Nugini

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Tim Krikét Nasional Papua Nugini, dilandih Barramundis, nyaéta tim nu ngawakilan nagara Papua Nugini di pakalangan krikét internasional. Tim anu diayakeun ku Krikét PNG, nu geus gaul anggota Déwan Krikét Internasional (ICC) ti taun 1973. Papua Nugini saméméhna kungsi meunang status Hiji Poé Internasional (ODI), nu beunang ku pagawéan kaopat dina 2014 Qualifier Piala Dunya. Papua Nugini leungit boh maranéhanana ODI jeung T20I status dina Maret 2018 sanggeus kaleungitan hiji playoff patandingan ngalawan Népal dina Kualifikasi Piala Dunya Krikét 2018, hasil anu éarned ODI jeung T20I status pikeun lawan maranéhanana.

Rujukan[édit | édit sumber]