Tisu

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian


Tisu nyaéta kertas anu lemes, ipis, gampang nyerep jeung gampang dipiceun. Anu utamana mah dipaké pikeun beungeut.[1]

Referensi[édit | édit sumber]

  1. Bahan Utama Tisu (Diakses pada tanggal 17 September 2011)


Nulis.jpg


Nulis.jpg