Tom Berenger

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Tom Berenger
Berenger, 2019
GumelarThomas Michael Moore
31 Méi 1949 (1949-05-31) (yuswa 72)
Chicago, Illinois, A.S.
AtikanRich East High School
Alma materUniversitas Missouri, B.A. 1971[1]
Pagawéan
  • Aktor
  • produser
  • panulis
Taun aktip1968–ayeuna
PasanganBarbara Wilson (m. 1976; div. 1984)
Lisa Williams (m. 1986; div. 1997)
Patricia Alvaran (m. 1998; div. 2011)
Laura Moretti (m. 2012)
Anak6

Tom Berenger (gumelar 31 Méi 1949; umur 72 taun) nyaeta salah sahiji aktor asal Amerika Serikat anu meunang nominasi Academy Award sareng Panghargaan Golden Globe. Anjeunna lahir di Chicago. Anjeunna parantos damel di industri pilem saprak 1968.

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. "Faculty - Theatre Department". theatre.missouri.edu. Diakses tanggal 15 January 2018. 

Tumbu luar[édit | édit sumber]