Toshizō Ido

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Toshizō Ido (井戸 敏三? babar taun 1945) nyaéta gubernur Préféktur Hyogo, Jepang, (2001-2021). Asalna ti Préféktur Hyōgo tur lulus ti Universitas Tokyo, digawé di Departemen Dalam Negri ti taun 1968.[rujukan?]

Rujukan[édit | édit sumber]

Tumbu kaluar[édit | édit sumber]