Toshizō Ido

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi

Toshizō Ido (井戸 敏三? babar taun 1945) nyaéta gubernur Hyōgo Prefecture Jepang, munggaran kapilih taun 2001.[rujukan?] Asalna ti Préféktur Hyōgo tur lulus ti Universitas Tokyo, digawé di Departemen Dalam Negri ti taun 1968.[rujukan?]

Rujukan[édit | édit sumber]

Tumbu kaluar[édit | édit sumber]