Tujuh Dosa Gedé di Dunya

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian


Tujuh Dosa Gedé di Dunya mangrupa daptar nu dipaparin ku Mahatma Gandhi ka putuna Arun Gandhi dina mangsa-mangsa ahir hayatna. Tujuh dosa gedé éta nyaéta:

  • Kabeungharan tanpa gawé
  • Kasenangan tanpa nurani
  • Pangaweruh tanpa karakter
  • Perdagangan tanpa moralitas
  • Élmu tanpa kamanusaan
  • Ibadah tanpa pengorbana
  • Pulitik tanpa prinsip

Rujukan[édit | édit sumber]


Nulis.jpg