Tuna (disambiguasi)

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Boh dina basa Sunda, boh dina basa Indonésia istilah tuna ogé miboga harti "tanpa" atawa "teu mibanda", siga dina sawtara kecap di handap:

Séjén[édit | édit sumber]