Type II error

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Dina tes hipotesa statistik, Type II error miboga gagalna keur nolak null hypothesis nu salah (contona. kasalahan narima hypothesis nu salah).

Simbol keur probabiliti Type II error nyaéta (beta). Power tes statistik dihartikeun salaku . Tes nu mibanda sensitivity luhur bakal miboga Type II errors saeutik.

Tempo ogé Type I error.