Uluan, Toba

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
(dialihkeun ti Uluan, Toba Samosir)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Uluan
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténToba
Lega- km²
Pangeusi-
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri12.12.10
Désa/kalurahan-

Uluan nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Toba, Propinsi Sumatra Kalér , Indonésia.


Citakan:Kabupatén Toba Citakan:Uluan, Toba