Uncal sambar

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian


Sambar
Sambhar deer.jpg
Status konservasi
Klasifikasi ilmiah
Karajaan:
Filum:
Kelas:
Ordo:
Subordo:
Kulawarga:
Subfamili:
Génus:
Spésiés:
R. unicolor
Ngaran binomial
Rusa unicolor
(Kerr, 1792)
Sinonim
  • Cervus unicolor
Skétsa tangkorak

Uncal sambar (Rusa unicolor) nyaéta hiji spésiés uncal nu gedé, pituin Anakbuana India jeung Asia Tenggara.

Rujukan[édit | édit sumber]

Tumbu kaluar[édit | édit sumber]

Citakan:Artiodactyla