Universitas Bengkulu

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Universitas Bengkulu
MotoConveying Better Future (Inggris)
Moto dina basa Sunda
Menyampaikan Masa Depan Yang Lebih Baik
JinisNegeri
Diadegkeun24 April 1982
RéktorProf. Dr. Ridwan Nurazi, S.E., M.Sc.
Lokasi
Jl. W.R.Supratman, Kandang Limun, Bengkulu
, ,
KampusUrban
Ngaran landianUnib
Ramatlokawww.unib.ac.id

Universitas Bengkulu (Unib) nyaeta paguron luhur nagri ti Bengkulu anu diadegkeun dina 24 April 1982 dumasar kana kaputusan Présidén RI Nomer 17 taun 1982 sareng diresmikeun ku Menteri Pendidikan dan Kebudayaan Republik Indonesia, Prof. Dr. Daud Yusuf. Unib kalebet dina daptar "50 Universitas anu terbaik di Indonésia" ku Direktorat Jenderal Pengajian Tinggi. Kampus Unib perenahna di 4 lokasi anu béda-béda Kandang Limun (Kompleks Kampus Utama), Cimanuk, Air Sebakul, jeung Padang Harapan.

Tumbu luar[édit | édit sumber]

Uni-ico.svg