Universitas Nusa Cendana

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Universitas Nusa Cendana
Universitas Nusa Cendana
Logo Undana.png
JinisNegeri
Diadegkeun1 September 1962
RéktorProf. Ir. Fredrik L. Benu, M.Si., Ph.D.
Jumlah mahasiswa20,000
Lokasi, ,
AfiliasiASAIHL
Ramatlokawww.undana.ac.id
Lawang tina Universitas Nusa Cendana

Universitas Nusa Cendana, disingget UNDANA, nyaéta salah sahiji paguron luhur nagri, ogé Universitas munggaran di kota Kupang, Nusa Tenggara Wetan,[1] anu diadegkeun dina tanggal 1 Séptémber 1962. Undana didirikan ku Kementerian Pengajian Tinggi sareng Ilmu Élmu, ngiringan aspirasi masarakat NTT dina waktos éta.[2]

Rujukan[édit | édit sumber]

Tumbu luar[édit | édit sumber]

Uni-ico.svg