Universitas Nusa Cendana

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Universitas Nusa Cendana
Universitas Nusa Cendana
Logo Undana.png
JinisNegeri
Diadegkeun1 September 1962
RéktorProf. Ir. Fredrik L. Benu, M.Si., Ph.D.
Jumlah mahasiswa20,000
Lokasi, ,
AfiliasiASAIHL
Ramatlokawww.undana.ac.id
Lawang tina Universitas Nusa Cendana

Universitas Nusa Cendana, disingget UNDANA, nyaeta salah sahiji paguron luhur nagri, ogé Universitas munggaran di kota Kupang, Nusa Tenggara Wetan,[1] anu diadegkeun dina tanggal 1 Séptémber 1962. Undana didirikan ku Kementerian Pengajian Tinggi sareng Ilmu Élmu, ngiringan aspirasi masarakat NTT dina waktos éta.[2]

Rujukan[édit | édit sumber]

Tumbu luar[édit | édit sumber]

Uni-ico.svg