Lompat ke isi

Universitas Nusa Cendana

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Universitas Nusa Cendana
Universitas Nusa Cendana
JinisNegeri
Diadegkeun1 September 1962
RéktorProf. Ir. Fredrik L. Benu, M.Si., Ph.D.
Jumlah mahasiswa20,000
Lokasi, ,
AfiliasiASAIHL
Ramatlokawww.undana.ac.id
Lawang tina Universitas Nusa Cendana

Universitas Nusa Cendana, disingget UNDANA, nyaéta salah sahiji paguron luhur nagri, ogé Universitas munggaran di kota Kupang, Nusa Tenggara Wetan,[1] anu diadegkeun dina tanggal 1 Séptémber 1962. Undana didirikan ku Kementerian Pengajian Tinggi sareng Ilmu Élmu, ngiringan aspirasi masarakat NTT dina waktos éta.[2]

Rujukan[édit | édit sumber]

Tumbu luar[édit | édit sumber]