Lompat ke isi

Universitas Padjadjaran

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas

Universitas Padjadjaran

Ngadeg 11 September 1957
Jinis Perguruan Tinggi Negeri
Réktor Prof. Dr. Hendriati Agustiani, M.Si.
Perenah Bandung, Jawa Kulon
Loka http://www.unpad.ac.id

Universitas Padjadjaran (disingket Unpad) nyaéta paguron luhur negeri di Bandung, Indonésia, nu diadegkeun dina ping 11 September 1957. Réktor Unpad dina taun ajaran 2005 - 2006 nyaéta Prof. Dr. Ganjar Kurnia.

Unpad boga 16 fakultas, nyaéta:

  1. Fakultas Hukum Archived 2008-03-03 di Wayback Machine
  2. Fakultas Ékonomi Archived 2011-05-19 di Wayback Machine
  3. Fakultas Kadokteran
  4. Fakultas MIPA[tumbu nonaktif]
  5. Fakultas Pertanian Archived 2011-07-26 di Wayback Machine
  6. Fakultas Peternakan Archived 2008-03-03 di Wayback Machine
  7. Fakultas Archived 2008-03-03 di Wayback Machine Élmu Archived 2008-03-03 di Wayback Machine Budaya
  8. Fakultas Élmu Sosial jeung Élmu Pulitik Archived 2011-08-10 di Wayback Machine
  9. Fakultas Élmu Komunikasi Archived 2011-07-26 di Wayback Machine
  10. Fakultas Kadokteran Gigi
  11. Fakultas Élmu Kaparawatan Archived 2008-03-03 di Wayback Machine
  12. Fakultas Psikologi Archived 2008-03-03 di Wayback Machine
  13. Fakultas Perikanan jeung Élmu Kalautan Archived 2008-03-03 di Wayback Machine
  14. Fakultas Téknologi Industri Pertanian Archived 2008-03-03 di Wayback Machine
  15. Fakultas Farmasi Archived 2008-03-03 di Wayback Machine
  16. Fakultas téhnik Géologi
  17. Program Pascasarjana Archived 2011-07-26 di Wayback Machine

Universitas Padjadajaran boga dua kampus utama, nyaéta Kampus Iwa Koesoema Soemantri di Jalan Dipati Ukur Bandung jeung Kampus Jatinangor di Jalan Raya Bandung-Sumedang, Kabupatén Sumedang. Sajaba ti dua kampus éta aya ogé kampus Éksténsi MIPA jeung Kampus PAAP di Dago jeung Dipati Ukur.

Universitas Padjadjaran ngabogaan 50 Program Sarjana, 20 Program Magister, 9 Program Doktor, Program Spésialis, Program Ékténsi, Program D4, sarta Program D3.

Tumbu kaluar[édit | édit sumber]