Universitas Riau

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Universitas Riau
Universitas Riau
JinisNegwri
Diadegkeun1 Oktober, 1962
RéktorProf. Dr. Ir. H. Aras Mulyadi, M.Sc
Lokasi, ,
Campus area2,100,302 m2
WarnaHéjo, Koneng, jeung Bodas               
AfiliasiASAIHL
Ramatlokawww.unri.ac.id

Universitas Riau (Basa Indonésia: Universitas Riau) nyaéta paguron luhur dina Pekanbaru, Riau, Indonesia. Diadegkeun 1 Oktober 1962. Rektor ayeuna Prof. Dr. Ir. H. Aras Mulyadi, M.Sc.

Tumbu luar[édit | édit sumber]

Uni-ico.svg