Universitas Sam Ratulangi

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Universitas Sam Ratulangi
Universitas Sam Ratulangi.JPG
MotoSitou Timou Tomou Tou
JinisUniversitas Negeri
Diadegkeun14 September 1965
RéktorProf. Dr. Ir. Ellen Joan Kumaat, M.Sc., DEA.[1]
Lokasi, ,
KampusKampus UNSRAT Bahu
Warna     Biru
Ramatlokahttp://www.unsrat.ac.id

Universitas Sam Ratulangi sering disingget salaku UNSRAT nyaeta salah sahiji paguron luhur nagara di Indonesia anu ayana di Kota Manado, [propinsi Sulawesi Utara]. Universitas Sam Ratulangi dipimpin ku hiji jalma Rektor. Rektor UNSRAT anu ayeuna aya Prof. Dr. Ir. Ellen Joan Kumaat, M.Sc., DEA.

Rujukan[édit | édit sumber]

Tumbu luar[édit | édit sumber]

Uni-ico.svg