Urétra

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search
Urétra lalaki

Dina anatomi, the urétra mangrupa solobong nu ngahubungkeun urinary bladder ka luareun awak. Urétra mibanda fungsi minangka saluran pikeun ngaluarkeun cikiih ka luar, ogé boga fungsi séjén minangka saluran baranahan di lalaki keur ngaliwatkeun mani.

Urethral sphincter luar mangrupa otot halus nu ngoadalikeun kiih.

Nulis.jpg