Valery Leontiev

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian


Valery Yakovlevich Léontiev (babar 19 Maret 1949) nyaéta saurang penyanyi pop ti Rusia.

Tumbu luar[édit | édit sumber]