Valery Leontiev

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search


Valery Yakovlevich Léontiev (babar 19 Maret 1949) nyaéta saurang penyanyi pop ti Rusia.

Tumbu luar[édit | édit sumber]