Vulvitis

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Vulvitis
Klasifikasi jeung sumber luar
ICD-10 N76.3, N76.4
ICD-9 616.10
DBPanyakit 14017
MedlinePlus 001445
MeSH D014847

Vulvitis nyaéta hiji kondisi inflamasi dina vulva wanoja.


Rod of asclepius.png