Waas

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian


Waas mangrupa kaayaan haté atawa fikiran jalma nalika manggihan perkara-perkara atawa kaayaan alam anu ngingetkeun kana kaayaan nu geus kaliwat, anu matak nyérédét kana haté.


Nulis.jpg


Nulis.jpg