Wajit ketan

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian


Wajit ketan mangrupa kadaharan tradisional has Sunda anu rasana amis, dijieun tina ketan dicampur gula beureum jeung parud kalapa, dibungkus laleutik ku daun jagong atawa upih[1]. Kadaharan ieu dijieun tina ketan [2]

Referensi[édit | édit sumber]

  1. [Taufik Hidayat, Rachmat Spk.2007."Peperenian Urang Sunda".Bandung:Kiblat]
  2. Bahan wajit ketan(diakses pada tanggal 17 September 2011)
Nulis.jpg