Wanci Standar Bangladés

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh
Wanci Standar Bangladés sarta sababaraha zona wanci di deukeutna.

Wanci Standar Bangladés (Basa Benggala: বাংলাদেশ মান সময়, Bangladesh Standard Time, umumna disingket BST) nyaéta zona wancina Bangladés, nu dipaké sanagara, dina UTC+6:00. Bangladés pernah maké wanci usum panas sakeuduen dina taun 2009 ku lantaran krisis listrik, tapi dina taun 2010, kaputusan éta dibolaykeun.

Tumbu kaluar[édit | édit sumber]