Warna lokal

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

warna lokal téh nyaéta gambaran anu rada Wincik dina fiksi ngeunaan latar, adat istiadat,cara barang paké,omongan (ku basa wewengkon),pola pikir palaku,jsté.Anu ngagambarkeun hiji wewengkon.[1]

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. Iskandarwassid (2016). Kamus Istilah Sastra Sunda. Bandung: Geger Sunten. ISBN 978-602-7785-78-6.