Warung tegal

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Warung tegal (disingget warteg) nyaeta salah sahiji usaha kuliner anu ngajual rupa-rupa kadaharan atau minuman dina harga nu teu kaitung awis. Warung tegal biasana tos jadi istilah umum kanggo rumah makan kelas menengah ka bawah, anu umumna tiasa ditepangan di sisieun jalan. Di awal kamunculanna, warung tegal lobana dipiboga ogé didirikeun ku wargi ti Kabupatén Tegal, hususna wargi ti desa Sidapurna.


Warteg


Emoji u1f604.svg