Wataru Aso

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Wataru Aso (麻生 渡? babar taun 1939) nyaéta gubernur Fukuoka Prefecture Jepang, munggaran kapilih taun 1995.[rujukan?] Asalna ti Kitakyushu, Fukuoka tur lulus ti Kyoto University, digawé di Departemen Perdagangan Internasional jeung Industri ti taun 1963.[rujukan?]

Rujukan[édit | édit sumber]

Tumbu kaluar[édit | édit sumber]