Western Besar Plaza

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian


Koordinat: 31°46′35.33″N 35°14′1.20″E / 31.7764806°N 35.2336667°E / 31.7764806; 35.2336667

Dome of the rock-Wailing wall.jpg

Western Besar Plaza (Western Wall Plaza - רחבת הכותל המערבי) nyaéta kota pasagi dina [Kuartal Yahudi [(Yerusalem) | Yahudi Kuartal]] tina Old Kota Yerusalem gigireun éta Western Besar nu ayana di sisi wétan alun. alun didirikan dina 1967 sanggeus ngahiji kota. di sisi kaler alun lokasina di: Western Besar Torowongan sarta The Chain of generasi Center. di sisi kidul kuadrat lokasina di: Yerusalem Radén Park sarta Dung Gate. di sisi kulon kuadrat lokasina di Kuartal Yahudi (Yerusalem).

Galeri[édit | édit sumber]

Tumbu kaluar[édit | édit sumber]

Wikimedia Commons logo
Wikimedia Commons mibanda média séjénna ngeunaan