Wikipedia:Daptar kawijakan jeung tetekon

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Prinsip Dadasar Wikipédia
Pancapilar Prinsip dadasar proyék Katangtuan anu disaderhanakeun Daptar Kawijakan jeung tetekon Kedalan pangadeg
Dasar-dasar Wikipédia Ringkesan konpénsi Wikipédia Daptar lengkep kawijakan resmi Prinsip Yayasan Wikimédia Sajarah Munggaran
Daptar kawijakan Wikipédia ngamuat sajumlahing kawijakan nu lumaku dina Wikipédia basa Sunda nu tangtuna waé kabéh pamaké kudu gugon kana éta kawijakan. Tingali Wikipedia:Kawijakan jeung tetekon ngeunaan aturan-aturan nu lumaku sacara umum, kumaha éta aturan-aturan dijieunna sarta alesan diayakeunna éta aturan-aturan.

Kawijakan-kawijakan nu aya dibagi kana lima katégori:

  1. Paripolah: standar paripolah dina Wikipedia sangkan bisa nyiptakeun lingkungan nu dipikaresep ku tiap pamaké.
  2. Eusi: Topik naon waé nu bisa ditarima ku Wikipedia.
  3. Tindakan khusus: Rupaning tindakan nu dilakukeun keur ngariksa Wikipedia.
  4. Mupus: Pituduh ngeunaan cara mupus hiji artikel.
  5. Hak cipta: Rupaning katangtuan légal nu kudu ditumut ku para pamaké.

Daftar kawijakan jeung tetekon Wikipédia[édit sumber]

Paripolah[édit sumber]

Tindakan husus[édit sumber]

Mupus[édit sumber]

Hak cipta[édit sumber]

Eusi[édit sumber]

Kapangurusan[édit sumber]

Pituduh[édit sumber]

Catetan[édit sumber]

Lamun hayang ngajukeun proposal keur kawijakan anyar, bisa ngajukeun dina kaca Wikipédia: Meredih pamanggih.

Tempo ogé[édit sumber]

Citakan:Kawijakan jeung tetekon Wikipedia