Wikipedia:Kadutaan

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh

Proyék Wikipédia sipatna multibasa, kalawan wiki dina leuwih ti salapan puluh basa nu geus aktip disusun jeung kira saratus lianna siap medal.

Willkommen auf der Botschaft der sundasprachigen Wikipedia. Fragen und Vorschläge zu internationalen oder Sunda Themen können hier oder auf der Diskussionsseite zur Botschaft gepostet werden.
Nachricht an die Botschaft
Bienvenue sur l'ambassade du Wikipédia sundaphone! Si vous avez une annonce ou demande concernant les questions internationales ou le wikipédia sundaphone, vous pouvez la formuler ici ou sur la page de discussion de cet article.
Consulter des ambassadeurs
Bienvenido a la embajada de la Wikipedia en Sunda. Si tienes cualquier pregunta o sugerencia sobre temas internacionales o la Wikipedia en Sunda, estás invitado a colocarlas aquí o en la página de discusión de este artículo.
Mensaje para la Embajada

Mailing list[édit sumber]

Mailing list Wikipédia-L nembrak pikeun sadaya wikipédiawan ti sadaya basa jeung bangsa. Basa utamana maké basa Inggris, tapi basa lian gé dihaturan – sugan nu séjén bisa mantuan narjamahkeun, mun perlu (surat dwibasa dihaturan pisan!)

Duta[édit sumber]

Saurang Duta Wikipédia kudu salawasna ngawaskeun Kadutaanana, Wikipedia-L, jeung Wikitech-L pikeun isu-isu nu patali jeung masarakat nu diwakilanana. Anjeung ogé kudu ngawaskeun masarakat multibasa sagemblengna nu sacara lokal ngangkat isu jeung pamanggih nu bisa waé mangaruhan atawa nguntungkeun urang sadaya.

Daptar sadaya kadutaan katut dutana bisa ditempo di m:Wikipedia Embassy.

Isu anyar[édit sumber]

Isu-isu internasional panganyarna disawalakeun di m:Wikimedia Embassy.