Wikipedia:Keur lumangsung/13 Oktober 2006 (Jumaah)

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
13 Oktober 2006 (Jumaah) édit jujutan awaskeuneun
Grameen Yunus Dec 04.jpg
Muhammad Yunus