Wikipedia:Keur lumangsung/17 Oktober 2006 (Salasa)

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
17 Oktober 2006 (Salasa) édit jujutan awaskeuneun
  • Pangeusi Amérika Sarikat nepi ka 300,000,000 dina jam 07:46 ET (11:46 UTC). (CNN)
  • Koréa Kalér nyarita yén PBB sacara éféktif geus nyatakeun perang ka nagara éta lamun nerapkeun sangsi kana ujicoba nuklir Koréa Kalér. (AP via CBS)
  • Militér Fiji ngaluarkeun ultimatum ka pamaréntah pikeun ngeureunkeun undang-undang nu bakal méré amnésti ka pupuhu kudéta 2000, atawa lamun henteu kudu eureun tina jabatannana. (SMH)