Wikipedia:Keur lumangsung/27 Oktober 2006 (Jumaah)

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
27 Oktober 2006 (Jumaah) édit jujutan awaskeuneun
  • Ford Taurus nutup assembly line panungtungan. Pabrik Ford di Atlanta, USA, tutup sarta 2.000 pagawéna dieureunkeun samentara. MSNBC