Wikipedia:Subkaca

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
(dialihkeun ti Wikipedia:Subpages)
Luncat ka: pituduh, paluruh
Tarabas:

Subkaca téh kaca anu ngandung "/" (garis miring) dina ngaran kacana. Fitur ieu teu disadiakeun pikeun ngaranspasi utama sahingga artikel dina ngaranspasi utama teu kaasup dina bahasan ieu. Subkaca dianggap minangka subordinat tina kaca utamana jeung bakal mibanda judul [[Artikel/Subkaca]]. Dimungkinkeun ogé pikeun nyieun subkaca tina subkaca. Hiji ciri has tina subkaca mah bijilna tutumbu ka kaca utamana di bagian luhur subkaca éta.

Paréntah [[../]] ngahasilkeun [[<ngaranspasi>:<ngaran kaca tanpa subkaca>]]. Contona dina kaca "Wikipedia:Variabel/Tés", paréntah [[../]] ngahasilkeun Wikipedia:Variabel (ku tutumbu anu bijil sacara otomatis).


Wikipedia-logo.png