Wikipedia:Usulan pamupusan/Surat Kayas

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Anjeun bisa ngajak pamaké séjén pikeun ilubiung dina sawala, salin sarta tempelkeun kode di handap ieu kana kaca pamaké anu rék diondang:
{{Gnt:Ondangan sawala|Wikipedia:Usulan pamupusan/Surat Kayas}}


==

Téks subjudul[édit sumber]

==

Surat Kayas[édit sumber]

Pangusul: 140.213.0.222 (obrolankontrpamindahanpeungpeuklog peungpeukan) · Citakan:Status/Usul


Simkuring {{{Kedalan anjeun}}} kana usulan pamupusan kaca ieu.

Alesan kuring: '


140.213.0.222 22 April 2019 12.49 (UTC)