Wikipedia:Wiki Sabanda/Tugas Undak4

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Tugas[édit sumber]

  1. Nyieun 10 artikel anyar
  2. nyieun infobox jeung eusina
  3. Ngaropéa (nyunting):
    • 5 (lima) artikel flora
    • 5 (lima) artikel fauna
    • 5 (lima) artikel inohong Sunda
    • 5 (lima) artikel tempat di Jawa Kulon
  4. Ngoméan sakurang-kurangna 5 artikel anu dijieun ku jalma séjén
  5. Meunang sakurang-kurangna 1 béntang pangajén ti 1 pamaké séjén atawa panitia.
  6. Ngalaporkeun hasil pagawéan kana kaca klaim undak 4.

Hadiah[édit sumber]

goody bag