Lompat ke isi

Woolpit

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas

Koordinat: 52°13′26″N 0°53′13″E / 52.224°N 0.887°E / 52.224; 0.887

Woolpit

Gereja Santa Maria
Lua error in Modul:Location_map at line 510: Unable to find the specified location map definition: "Module:Location map/data/Britania Raya" does not exist.
6px|link=|alt= Letak Woolpit di Britania Raya
Ref. grid OS Citakan:Gbmaprim
District Mid Suffolk
County shire Suffolk
Wilayah
Nagara konstituén Inggris
Nagara daulat Britania Raya
Parlemén UE Inggris Wétan
Daftar tempat: Britania • Inggris •

Woolpit téh hiji désa di county Suffolk di inggris, heuleutaneun dayeuh Bury St. Edmunds jeung Stowmarket. Pas keur taun 2007, anu darumuk jumlahna nepi kana 2030 orang. Ieu tempat kasohor ku légénda ngeunaan dengan legenda mengenai Barudak Héjo ti Woolpit jeung galéjra parokina, anu eusina aya hiji karya kai ti abad tengah anu alus. Ditéjo tina administratifna mah, Woolpit téh paroki sipil, kaasup kana distrik Mid Suffolk.

Sumber[édit | édit sumber]

Tutumbu kaluar[édit | édit sumber]

Citakan:Inggris-geo-stub