X Japan

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian


X Japan nyaéta hiji grup musik ti Jepang. Anggota-anggotana Yoshiki, hide, Toshi, Pata, Héath jeung Taiji.

Nulis.jpg



Nulis.jpg