X Japan

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search


X Japan nyaéta hiji grup musik ti Jepang. Anggota-anggotana Yoshiki, hide, Toshi, Pata, Héath jeung Taiji.

Nulis.jpg



Nulis.jpg