Lompat ke isi

Yasuo Aiuchi

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas


Yasuo Aiuchi (相内 康夫 Yasuo Aiuchi?, born 12 Nopémber 1971) nyaéta salah saurang snowboarder urang Jepang.[rujukan?] Mindeng disebut Aiuchi Kaichō (相内会長?).[rujukan?]

Manéhna asalna ti Hokkaidō.[1] Dipromosikeun minangka saurang profésional dina umur 21 taun.[2] Di Jepang mah, manéhna diaku minangka salah saurang snowboarder panghadéna dina ground-trick, ilaharna disebut 'buttering' lamun di kulon mah.[rujukan?] Jadi pupuhu Tesuri-Kyōkai (手摺狂会?) tepi ka taun 2006.[rujukan?] Bareng jeung batur satimna, Hirohisa Sato, geus mucunghul dina loba buku.[rujukan?]

Kiwari, manéhna digawé dina mérek snowboarding Jepang leutik nu disebut "011 Artistic".[rujukan?]

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. inhabitant-blog: アーカイブ Archived 2008-04-24 di Wayback Machine
  2. Trasworld Snowboarding(2008年4月号)トランスワールドジャパン株式会社

Tumbu luar[édit | édit sumber]


Citakan:Japan-martialart-bio-stub