Yes

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search


Yes nyaéta grup musik rock progresip ti Inggris. Didirikeun taun 1968, nepi ka kiwari parantos ngaluarkeun 18 album studio.


Nulis.jpg



Nulis.jpg