Yes

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian


Yes nyaéta grup musik rock progresip ti Inggris. Didirikeun taun 1968, nepi ka kiwari parantos ngaluarkeun 18 album studio.


Nulis.jpg



Nulis.jpg