Yuhei Sato

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Yuhei Sato (佐藤 雄平? babar taun 1947) nyaéta gubernur Fukushima Prefecture Jepang. Munggaran kapilih dina Nopémber 2006.[rujukan?]

Rujukan[édit | édit sumber]