Yuhei Sato

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi

Yuhei Sato (佐藤 雄平? babar taun 1947) nyaéta gubernur Fukushima Prefecture Jepang. Munggaran kapilih dina Nopémber 2006.[rujukan?]

Rujukan[édit | édit sumber]