Yukio Hatoyama

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh

Yukio Hatoyama nyaéta saurang politisi Jepang produktip jeung Perdana Menteri ka-93 di Jepang. Anjeunna ayeuna nuju ngajalankeun périodeu ka-8 na salaku anggota DPR.[1]

Asalna ti kulawarga politik Jepang anu kasohor, Hatoyama kawentar ku sabab geus ngarobah Jepang tina nagara hiji partai de facto jadi Démokrasi fungsional ku cara ngadegkeun Partai Démokrat Jepang (DPJ)[1]

Referensi[édit | édit sumber]


Nulis.jpg