Zat kimia

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh

Zat kimia bisa ngandung harti unsur kimia atawa bahan nu mibanda wangunan unsur-unsur nu tangtu: sanyawa kimia. Istilah ieu ogé nujul ka bulk material batan ka partikel mikroskopik/submikroskopik tunggal, nu hartina, "zat kimia nyaéta kumpulan husus atom-atom/molekul-molekul."

Tempo ogé: kimia, industri kimia, campuran.


Nulis.jpg