Zoroastrianisme

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search

Zoroastrianisme (atanapi Mazdaisme) nyaéta hiji ageman jeung pilosopi dumasar kana ajaran Nabi Zoroaster (kawanoh ogé salaku Zarathustra, dina Basa Avestan) sarta baheulana mangrupa salah sahiji ageman nu panggedéna sadunya.[1] Ageman ieu kira-kira ngadeg saméméh abad ka-6 SM di Iran Raya.

Rujukan[édit | édit sumber]

Tumbu kaluar[édit | édit sumber]

Citakan:Prone to spam Citakan:Z148 Citakan:Portal box

Citakan:Religion topics


Nulis.jpg