1685

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Abad: abad ka-16 - abad ka-17 - abad ka-18
Dékade: 1650-an 1660-an 1670-an 1680-an 1690-an 1700-an 1710-an
Taun: 1682 1683 1684 - 1685 - 1686 1687 1688

Taun ka-1685 Maséhi dina Kalénder Grégorian.

Kajadian[édit | sunting sumber]

Nu babar[édit | sunting sumber]

Nu pupus[édit | sunting sumber]

Poé peré[édit | sunting sumber]

Tumbu luar[édit | sunting sumber]

Nuvola apps clock.png