1716

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Abad: abad ka-17 - abad ka-18 - abad ka-19
Dékade: 1680-an 1690-an 1700-an 1710-an 1720-an 1730-an 1740-an
Taun: 1713 1714 1715 - 1716 - 1717 1718 1719

Taun ka-1716 Maséhi dina Kalénder Grégorian.

Kajadian[édit | sunting sumber]

Nu babar[édit | sunting sumber]

Nu pupus[édit | sunting sumber]

Poé peré[édit | sunting sumber]

Tumbu luar[édit | sunting sumber]

Nuvola apps clock.png