1928

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Abad: abad ka-19 - abad ka-20 - abad ka-21
Dékade: 1890-an 1900-an 1910-an 1920-an 1930-an 1940-an 1950-an
Taun: 1925 1926 1927 - 1928 - 1929 1930 1931

Taun ka-1928 Maséhi dina Kalénder Grégorian.

Kajadian[édit | sunting sumber]

Nu babar[édit | sunting sumber]

Nu pupus[édit | sunting sumber]

Poé peré[édit | sunting sumber]

Tumbu luar[édit | sunting sumber]

Nuvola apps clock.png